Woord van de Commandant van de Special Forces Group.

LCL (Land) Raphaël Bechet, Commander van de (BEL) Special Forces Group

De Special Forces Group vertegenwoordigt minder dan 1% van het personeel binnen de Belgische defensie, maar genereert s een zeer hoge operationele output.
De ongelooflijke inzet van alle leden van SF Gp en hun grote verscheidenheid aan talenten en kwaliteiten maakt het geheel groter dan de som der delen. Om missies van operationeel en strategisch belang tot een goed einde te brengen, rekent de SF Gp op elk van haar leden: van de wapentechnicus in het wapenmagazijn tot de operator die een deur met explosieven open blaast.

WHO DARES WINS.

Onze mensen houden van hun job en zullen altijd streven naar verbetering.
Niet alleen geloven ze in de kracht van verandering, ze zullen deze verandering ook zelf in gang zetten.
Om ’s nachts met verschillende operators een schip te enteren zijn maanden van intensieve, zware training en speciale vaardigheden nodig. Maar het vereist ook inlichtingen specialisten, operationele planners, logistieke goochelaars, communicatiegoeroes, …
Doorlopend en in alle domeinen zoeken, rekruteren en vormen we getalenteerde collega’s.

FAR AHEAD.

Ook al zit eenvoud en het rustieke in onze genen, samen met het vermogen om een missie te volbrengen in een veranderlijke, onzekere, complexe en ambigue omgeving met slechts beperkte steun, de SF Gp gelooft sterk in dat technologische vooruitgang de sleutel tot toekomstig succes is. Daarom moedigen we onze medewerkers aan om doorlopend te zoeken naar innovatie in de verschillende vakgebieden. Dit gegeven veroorzaakt een constante evolutie van ons materiaal, onze methoden en onze organisatiestructuur.
In moderne oorlogvoering is stoppen met evolueren synoniem met uitsterven.
Onze vaardigheid om ons snel aan te passen is het gevolg van een nooit aflatend streven naar uitmuntendheid.

NEVER SURRENDER.

JOIN US!